QR-Koder

500,00 kr.

FÅ DIN EGEN QR-KODE SOM BRUGERNE KAN SCANNE MED DERES SMARTPHONE/TABLET

– Ved at opsætte (eller indsætte) en QR-kode kan brugerne scanne den med smartphones/iphone og tablets/ipad og på den måde komme til din hjemmeside hvor der er produkter, eller informationer om din virksomhed/forretning/forening/sted/attraktion….

QR-KODER – GØR DET NEMT OG INTERAKTIVT

QR er en forkortelse for “Quick response” og er en visuel kode som kan aflæses med smartphones og tablets. QR-koden kan indeholde links til: – Videoer, hjemmesider, præsentationer, informationer, online formularer…Kort sagt en interaktiv kode – en QR-kode.

BRUG QR-KODER TIL AT SKABE INTERAKTIVITET

QR-koder som fysisk er opsat på f.eks vægge/flader kan skannes af brugerne og kan dermed bruges til at skabe interaktivitet på mange måder:

  • Interaktive fortællinger
  • Formidle historie/historier/fortællinger via tekst, fotos/video, spørgeskemaer, hjemmesider:

    – Det er nemt at skabe interaktive “fortællinger” som brugene kan se enkeltvis eller som led i en større “oplevelse” eller fortælling

  • Interaktive informations-punkter (QR-Koder) som fortæller om åbningstider, hjemmeside, produkter, historie, fotos/video/tekst/præsentationer…

OPSÆT ELLER INDSÆT ELLER…

– Begge dele: Du kan indsætte QR-koder på din traditionelle hjemmeside og/eller opsætte dem rent fysisk i vinduer/facader. Du kan også indsætte QR-koderne på: Visitkort/præsentationer/foldere/opslag…

DU KAN KONTAKTE 3WAVE.DK
Via email og angive hvilet medie du/i vil have at QR-koden skal linke til.

Beskrivelse

BRUG QR-KODER TIL DIGITAL FORMIDLING

Museer, attraktioner, biblioteker, kultursteder, spillesteder, biblioteker, foreninger/virksomheder/forretninger/klubber/skoler/uddannelsessteder/universiteter, privatpersoner, kommunen….
– Kan med fordel anvende QR-koder til den digitale formidling og til at skabe interaktionsmuligheder for brugerne/borgerne..

HVAD SKAL DIN QR-KODE BRUGES TIL…

Du/I skal finde ud af:
Hvilken hjemmeside QR-koden skal linke til, eller om der skal linkes til en video, – en fortælling/en historie, informationer, medietypen: Foto/video/hjemmeside/tekst/præsentation”.

PRIS QR-KODE 500 Kr.

Du får afleveret QR-koden som et stykke grafik i 3 forskellige størrelser som du kan udprinte, eller indsætte på hjemmeside/præsentation/folder/T-Shirt/visitkort/brevpapir.

SKAL DIT LOGO VÆRE PÅ QR-KODEN

“Du kan få indsat dit/jeres logo i QR-koden”…

KONTAKT 3WAVE.DK

Og få skabt mulighed for at brugerne kan scanne din QR-kode…